tag:blogger.com,1999:blog-2204951614241880906.post8121466258942226759..comments2024-02-06T18:52:37.418+01:00Comments on Kuchenne hity ... : Sernik z brzoskwiniamiania29247http://www.blogger.com/profile/14403212588548310770noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2204951614241880906.post-57648212276101713252018-03-29T15:06:02.250+02:002018-03-29T15:06:02.250+02:00Myślę, że w tym roku właśnie ten serniczek zagości...Myślę, że w tym roku właśnie ten serniczek zagości na moim wielkanocnym stole������<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2204951614241880906.post-19370414191315114402016-03-22T14:42:57.109+01:002016-03-22T14:42:57.109+01:00Jeśli miałaś już problemy z zakalcem w serniku pod...Jeśli miałaś już problemy z zakalcem w serniku podpiecz kilka minut ciasto, u mnie nic takiego się nie działo. Smalcu jest tylko 1 łyżeczka, możesz go nawet pominąć, tak znikoma ilość nie wpłynie na smak :) Bezy jest wystarczająco, ale jeśli chcesz bardzo wysoką zrób większą, może z 8 jajek ? Nie wiem czy 10 zmieści się w blaszkę ;) Pamiętaj też, aby odpowiednio zwiększyć ilość reszty składników na bezę.ania29247https://www.blogger.com/profile/14403212588548310770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2204951614241880906.post-72503315673687289692016-03-22T10:51:45.567+01:002016-03-22T10:51:45.567+01:00Witam :) Chciałam się spytać czy nie lepiej najpie...Witam :) Chciałam się spytać czy nie lepiej najpierw spód ciasta spód ciasta podpiec? Czy nie wyjdzie zakalec jeżeli wszystko włożę na raz do piekarnika? Czy mogę łyżkę smalcu zastąpić łyżką śmietany? I czy beza może być wykonana z 10 białek, zamiast z 5? Dziękuję i pozdrawiam :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05312952892367657655noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2204951614241880906.post-53487023862692067802016-01-21T16:39:45.402+01:002016-01-21T16:39:45.402+01:00Sernik pyszny☺ dziś robie trzeci raz. PozdrawiamSernik pyszny☺ dziś robie trzeci raz. PozdrawiamAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06159142090478070206noreply@blogger.com