tag:blogger.com,1999:blog-2204951614241880906.post991634745712814538..comments2024-02-06T18:52:37.418+01:00Comments on Kuchenne hity ... : Biszkopt orzechowyania29247http://www.blogger.com/profile/14403212588548310770noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2204951614241880906.post-58859719078855412942022-04-09T01:14:51.039+02:002022-04-09T01:14:51.039+02:00Kompletna klapa, biszkopt nie wyszedl. Kompletna klapa, biszkopt nie wyszedl. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03150511476672611841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2204951614241880906.post-46826976758979031192022-04-08T21:20:53.771+02:002022-04-08T21:20:53.771+02:00Najgorszy jak dotad przepis na biszkopt. Stracilam...Najgorszy jak dotad przepis na biszkopt. Stracilam 1.5 szklanki orzechow a biszkopt w ogole nie wyrosl. Teraz musze piec nastepny biszkopt z wyprobowanego przepisu. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03150511476672611841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2204951614241880906.post-75864357128926927822018-08-31T08:25:56.339+02:002018-08-31T08:25:56.339+02:00Witam. Na pewno nie. To jest porcja na niedużą tor...Witam. Na pewno nie. To jest porcja na niedużą tortownicę (na zdjęciu 21 cm.). Na blaszkę którą podajesz trzeba by było wykonać ciasto z podwójnej porcji, a przynajmniej 1,5 na niższy blat.ania29247https://www.blogger.com/profile/14403212588548310770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2204951614241880906.post-61319640570780280082018-08-27T16:40:13.654+02:002018-08-27T16:40:13.654+02:00Ja mam pytanie:czy z tych skladnikow wyjdzie mi je...Ja mam pytanie:czy z tych skladnikow wyjdzie mi jeden dosc wysoki biszkopt na blache 24x36? Jak pani mysli? Dosc wysoki czyli taki co najmniej na 3,5 cm.ewahttps://www.blogger.com/profile/11435922521838107180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2204951614241880906.post-83486410134005261382016-12-30T20:01:30.668+01:002016-12-30T20:01:30.668+01:00Co tzn. że miała Pani kruszonkę przed dodaniem pia...Co tzn. że miała Pani kruszonkę przed dodaniem piany? Przecież to do ubitej piany dodajemy wszystkie inne składniki... Ilość orzechów jest dobra, a biszkopt zawsze mi się udawał. Może coś jednak z kolejnością poszło nie tak?ania29247https://www.blogger.com/profile/14403212588548310770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2204951614241880906.post-7960104795625292492016-12-30T18:50:53.370+01:002016-12-30T18:50:53.370+01:00Chyba kompletnie nie umiem piec jednak :-( przed d...Chyba kompletnie nie umiem piec jednak :-( przed dodaniem piany miałam w misce normalna kruszonkę :-( wydaje mi się że mąki i orzechów jest za dużo, ale Pani wyszedł piękny, więc już sama nie wiem o co chodziMagdahttps://www.blogger.com/profile/06559322585467789804noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2204951614241880906.post-45762157137685219742014-06-27T15:21:13.124+02:002014-06-27T15:21:13.124+02:00Nie ma za co. Polecam się na przyszłość ;)Nie ma za co. Polecam się na przyszłość ;)ania29247https://www.blogger.com/profile/14403212588548310770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2204951614241880906.post-86438442439621729342014-06-27T13:52:54.362+02:002014-06-27T13:52:54.362+02:00dzięki tego szukałam :)
dzięki tego szukałam :)<br />Anonymousnoreply@blogger.com